söndag 6 december 2009

Bara inte du



Bara inte du av Katarina von Bredov är min tredje bok av författaren. Den är lika fängslande som de övriga jag läst! Ett måste som ungdomsbok!
Bara inte du handlar Om Emma som fyller tjugooch flyttar hemifrån. Hon jobbar på ett kafé och umgås med sina bästa vänner Markus, som hon inte rikigt vet om hon är kär i eller inte och Ellinor som är den vackraste alla vet och som är tillsammans med Adrian. Adrian och Ellinor matchar varandra som ett vackert och felfritt par som aldrig bråkar. Emmas lillebror Edvin får problem med knarklangning och Emmas liv är inte direkt innehållslöst.

Emma ser inte sig själv som en tjej alla vill ha och ändå börjar Ellinors Adrian visa intresse för henne...det totalt förbjudna. Hennes bästa väns pojkvän...Emma kan inte låta bli att träffa och prata med Adrian via msn. Hon vet att hon inte ska men hon kan inte låta bli.

Hur det går för Emma, Edvin, Ellinor och Adrian tänker jag inte avslöja. Det är en läsvärd bok som är svår att lägga ifrån sig. Man vill veta hur det går! Så läs Inte bara du av Katarina von Bredow! Du kommer inte att ångra dig!

1 kommentar: